Meer over mij:

Bij ons thuis waren er altijd al dieren te vinden. Hamsters, vissen, schildpadden, vogels, kat, chinchilla's, niets was te gek en de meeste kwamen via mij bij ons binnen :-) 

Eenmaal op de middelbare school, was het eindelijk tijd voor onze eerste hond.

We werden gebeld of we een pupje van een maand of 6 wilden overnemen van een vrouw die niet meer voor haar kon zorgen. Dezelfde avond nog kwam Indy, een Rode Engelse Cocker Spaniel, bij ons wonen. Wat heeft ze ons door pittige tijden heen getrokken en wat hebben we veel plezier aan haar beleefd! Jammer genoeg werd ze ziek en hebben we het moeilijke besluit moeten nemen haar in het 7de te laten gaan.

Toen ik op het MBO Dierverzorging ging studeren, was het hek van de dam en kwam al snel mijn eerste Border Collie. Lavos zat in een asiel en was behoorlijk overprikkeld want hij had als missie: verkeer drijven. Na 2 cursussen te hebben gelopen, kwamen we uiteindelijk uit bij het schapendrijven. Het was supergaaf om te zien hoe Lavos omsloeg van een neurotische autojager, naar een beheerst schapendrijver. Helaas kreeg hij op z'n bijna 8ste last van eplileptishe aanvallen en is hij hierin gebleven.

In de tussentijd, had ik het geluk om een tweede bordercollie te hebben mogen verwelkomen.  Skylar is geboren en opgegroeid waar ik werkte en we hadden gelijk een echte klik samen. Ze was in het begin een schuw hondje maar knapte al snel op en bloeide op tot een pittige tante met een hartje van goud!  Helaas op een middag in oktober kreeg ze een hartstilstand en vond ik haar in slaaphouding aan in de mand....... ze was ingeslapen.

In februari 2014 werd er in Hemmen, bij goede vrienden, een nestje bordercollies geboren. Natuurlijk ging ik kijken en helpen en natúúrlijk kwam de vraag.......... we zoeken nog een baasje voor een aantal pups, weet jij geen baasje of wil je er zelf geen? Dus in april 2014 op een leeftijd van 8 weken kwam Lynn bij me wonen, Lynn is een geweldige hond, met veel trekken van mijn vorige honden. Nu is ze inmiddels 4,5 jaar en heeft er sinds kort een maatje bij. Bordercollie Cait! 

Vanaf het moment dat Cait binnen kwam was er een klik tussen die twee! Het is ook echt geweldig om te zien hoe Lynn over Cait moedert, met haar speelt, beschermt en corrigeert wanneer de kleine te fel wordt in haar spel.

Kortom: het is een gezellige boel en er is altijd wel wat te beleven.

Ik geniet iedere dag van mijn hondjes en zou echt niet zonder ze kunnen!